Vidre marc Illa GR. núm 21 – Familia Piera

Bon dia,

Us escric en relació al nínxol de referència, per reclamar que se’ns canvií el vidre trencat i s’enganxi degudament la placa del costat.

Fa més de 5 anys, algú en un acte de vandalisme, ens va trencar el vidre del nínxol. Així mateix, quan es van remodelar ens vareu desenganxar la placa del costat i no la vareu tornar a enganxar al seu lloc, ja que era més gran del compte. Un cop ens vam adonar de les dues coses vam venir a reclamar i vam pagar un vidre nou.

Com veureu a la factura adjunta, d’això fa 5 anys. Hem estat reclamant cada any i a data d’avui encara no està cap de les dues coses arreglada.

És per aquest motiu que considerem que comença a ser bastant vergonyós que a data d’avui no estigui arreglat i us demanem que, de manera urgent i abans del dia de tots sants estigui arreglat (1 de novembre), ja que tota la familia estem farts de venir a vetllar els nostres difunts i veure com no està en condicions després d’insistir any rere any.

Us adjunto factura del vidre, però no em deixa adjuntar les fotografies del nínxol. Si les necessiteu us les enviaré per correu electrònic.

Quedem a la espera de confirmació i resposta.

Moltes gràcies,

Marta Follana i Clara Piera

  • Autor:
  • Data: 30 setembre 2021
  • Estat: Obert
Publicat dins de Sense categoria