Política de privadesa

Qui som

Nom: Cementiris Metropolitans CGC, S.L.
web: http://www.cementirismetropolitans.cat/
Titular: Cementiris Metropolitans CGC, S.L.
NIF: B-64262702
Correu electrònic: administracio@cementirismetropolitans.com
Adreça: Ctra. De Cirera, 239  – 08304 Mataró
Telèfon: 937 574 767
Finalitat del lloc web: informativa

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

No recollim cap mena d’informació personal ni cap comentari sense consentiment exprés. Si el visitant accepta les cookies, algunes extensions poden instal·lar-ne algunes que recullen informació com preferències, vídeos visitats o mapes visualitzats.

Mèdia

Les imatges del web son propietat de Cementiris Metropolitans CGC, S.L. o d’agències de fotografia i no poden ser utilitzades sense permís.

Formularis de contacte

Si s’omple el formulari de contacte, les dades recollides podran ser lliurades a l’interessat i esborrades  demanant-ho al correu electrònic de Cementiris Metropolitans CGC, S.L.: administracio@cementirismetropolitans.com

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Analítiques

Aquest lloc mesura el trànsit amb solucions que utilitzen cookies per analitzar el que succeeix a les nostres pàgines. Actualment utilitzem Google Analytics per al mesurament del trànsit d’aquest lloc. Les dades d’Analytics per aquest lloc tenen la IP ‘anonimitzada’ el que vol dir que no es pot traçar la visita. Pot veure més informació sobre la política aquí:

Amb qui compartim les vostres dades

Cementiris Metropolitans CGC, S.L. no cedirà les dades personals dels usuaris a cap tercer sense una base jurídica que legitimi aquest tractament.

Compartim dades anonimitzades amb Google (Analítica) per millorar el nostre servei.

Quant de temps retenim les dades

Per als usuaris que es registren en la web (si hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la pàgina web poden també editar aquesta informació.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportació de les vostres dades personals, incloent-hi totes les dades que ens hàgeu proporcionat. També podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

No enviem les vostres dades a ningú. Només són per a donar servei als nostres usuaris.

Informació de contacte

Autoritat de supervisió a l’Estat Espanyol
Email: internacional@agpd.es
Telèfon: 91399 6200

Com protegim les vostres dades

Totes les dades que recollim nosaltres són gestionades dins de servidors de la Unió Europea que disposen dels adequats sistemes de protecció de dades.

Disposem de sistemes de recuperació de dades de fins a quinze dies d’antiguitat.

Quins procediments d’incompliment de dades tenim en el lloc

Disposem d’un sistema de comunicació d’incidències per part del nostre proveïdor que ens informa de problemes de funcionament

Tenim activades extensions de seguretat que ens informen d’incursions o anomalies en temps real

De quins tercers rebem dades

No rebem dades personals  de cap altre font

Quina presa de decisions automatitzada i/o perfil fem amb les dades de l’usuari

No fem servir algoritmes de presa de decisions automatitzades.

El perfils amb dades d l’usuari són usats per l’eina Google Analytics que té anonimitzades les seves dades.

Requisits de divulgació reglamentària de la indústria

No hi han requeriments addicionals